Reklamepolitik | By Bak

Reklamepolitik

Dorte-Bak_kokoon-dress-1024x708 - KopiBy Bak er en personlig blog med kommercielt indhold. Det betyder, at jeg personligt udvælger historier og vinkel i mine indlæg. Det er mig personligt, som skriver til dig som læser, og min mening giver sig altid til kende.

Jeg er evigt taknemmelig for den interesse du viser, når du læser med og jeg værner om såvel det visuelle og skrevne udtryk som troværdigheden på min blog. Når jeg arbejder kommercielt med bloggen er det med en selektiv tilgang til hvilket sponseret indhold, som har sin berettigelse på bloggen, sådan at jeg tror på, at det skaber værdi for mine læsere.

Tydelige hensigter

Som medlem af Danske Bloggere i Dansk Journalistforbund forpligter jeg mig til at overholde gældende lovgivning om tydelig markering af reklameindhold. Det betyder, at det altid vil fremgå tydeligt, hvornår jeg eller en afsender har en kommerciel hensigt med at være til stede i et blogindlæg.

Jeg håber, at du altid har en positiv oplevelse som læser af bloggen, og har du kommentarer eller spørgsmål til min reklamepolitik, så hold dig endelig ikke tilbage. Kærlig hilsen Dorte ♥

1 Comment

  • Reply Juletræets pynt vol. 2 | By Bak December 22, 2016 at 07:08

    […] Reklamepolitik […]

  • Leave a comment