No. 0854 – Inspiration til stuens indretning

Jeg gør mig tanker om vores stue for tiden og i dag vil jeg dele lidt inspiration med jer – både nogle fine stuer og et par tip til hvor du kan købe lignende fra de flotte stuer.

Vi har nu boet i huset i tre år, men stadig føler jeg ikke rigtig, at vi har fået helt styr på stuen. Linjerne driller lidt pga. stuens størrelse, vinduets placering og lysindfaldet. Jeg pusler lidt med en ide nu og har flyttet sofaen til den anden væg, men jeg tror jeg lægger op til at skabe en ny linje in rummet for at skabe en mere hyggelig stuefornemmelse.

Jeg har været en tur på Pinterest for at finde inspiration, herunder også nogle små stuer, for at se, hvordan man kan løse indretnings udfordringen.

stue collage_boligindretning_bolia_by.bak blog e6b5921377d67e329393feceb92112cb c3be2b6743cb53f0abbeb5cbc94ef772 d03d12ba571b4bdacea428ddaba51c7a 9432f1eab1db4ed26dad28db7fac2e82 eab243e37fe8e3adade8d8d3c8c1e1bd

Jeg er åbenbart lidt “stil skozofren”, for på den ene side vil jeg gerne noget minimalstisk med store klare linjer og masser af lys og på den anden side, så skal enstue for mig også være yggelig og lægge op til total afslapning. Vores stue er nu engang ikke den største, så derfor er det noget med at finde den rette balance af praktik, hygge og stadig få så meget lys ind som muligt. Jeg pusler som sagt på nogle ideer, men nu må vi se om manden er med på det og hvornår det i givet fald vil kunne føres ud i livet.

Inden da lover jeg at lægge nogle billeder op af stuen, som den er lige nu… også selvom den sejler lidt :-) Kunne I ikke dele med mig, hvad I forbinder med en god stue – er det hulestemning, minimalisme, med eller uden nips osv?

English recap: Whats a good livingroom to you? I´d like to know since I´m puzzling with some new ideas for our own livingroom. I have brought some examples via Pinterest to inspire you (and me).

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “No. 0854 – Inspiration til stuens indretning

  1. Jeg bøvler også lidt med at finde ud af, hvordan jeg gerne vil have min stue, men en ting, jeg klart kigger efter, når jeg ser på andres stuer, er, at man skal kunne se, at der bor folk.

  2. Jeg foretrækker helt klart den minimalistiske stil krydret med en smule hygge. Alt andet virker simpelthen for stressende på mit perfektionistiske sind! :)

Leave a comment